Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Gyros červený zmes korenia

Gyros červený je aromatická koreninová zmes inšpirovaná gréckou kuchyňou, ideálna na prípravu tradičného gyrosu a ďalších mäsových jedál. ... viac o gyrose červenom

Kód tovaru 01166
Bylík.czGyros červený směs koření

Doprava od 3.5€, od 35€ zadarmo Kedy tovar dostanem?

30g
1,50 €
50g
1,92 €
100g
2,84 €
150g
3,50 €
200g
4,38 €
250g
5,30 €
300g
6,25 €
Bylíkačka
Dostupnosť: skladom < 1 kg | dostanete tento týždeň
  • Zásielkovňa do 5kg dostanete tento týždeň
  • Výdajné miesto SPS dostanete tento týždeň
  • Najvýhodnejšie doručenie do 5kg dostanete do 5.5.
  • SPS dostanete tento týždeň
  • Slovenská pošta - zásielka na adresu do 5kg dostanete tento týždeň
NOVÉ!
BEZ GLUTAMÁTU
Gyros červený

Všetko o gyrose červenom

Gyros červený – koreninová zmes pre grécke špeciality

Gyros červenýGyros červený je vyvážená zmes korenín a byliniek, ktorá dodá vašim pokrmom autentickú chuť gréckej kuchyne. Je ideálna na prípravu tradičného gyrosu, ale aj na grilovanie, pečenie a dochutenie rôznych mäsových a zeleninových jedál.

Zloženie

  • Jemná soľ (max. 22%)
  • Paprika
  • Cibuľa
  • Cesnak
  • Čierne korenie
  • Rímska rasca
  • Koriander
  • Rozmarín
  • Tymián
  • Bazalka
  • Saturejka
  • Oregano

Zmes neobsahuje pridaný glutaman sodný.

Využitie

Táto koreninová zmes je vhodná na prípravu gyrosu, marinovanie mäsa, grilovanie, pečenie a dochutenie rôznych jedál. Výborne sa hodí k bravčovému, kuraciemu aj jahňaciemu mäsu, ako aj k zeleninovým jedlám a omáčkam.

Recept: Domáci gyros

Suroviny:

  • 500 g bravčového alebo kuracieho mäsa
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 2 čajové lyžičky gyrosu červeného
  • Soľ podľa chuti

Postup:

  1. Mäso nakrájajte na tenké plátky.
  2. Zmiešajte s olivovým olejom a koreninovou zmesou.
  3. Nechajte marinovať aspoň 2 hodiny, ideálne cez noc.
  4. Opekajte na panvici alebo grile do zlatista.
  5. Podávajte s pita chlebom, zeleninou a jogurtovým dipom.

Výskyt

Inšpirácia pre túto zmes pochádza z tradičnej gréckej kuchyne, kde sa gyros pripravuje ako obľúbené pouličné jedlo.

Ľudové názvy gyrosu červeného

gyros korenie

Príprava gyrosu červeného

Zmes Gyros červený použite na marinovanie mäsa alebo ako dochucovadlo pri varení. Odporúčané dávkovanie je 1–2 čajové lyžičky na 500 g mäsa.

Výrobca: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČO: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodné podmienky

Máte otázku? Napíšte nám správu.